VESZPRÉM MEGYEI KÉZILABDA SZÖVETSÉG

0

Hírek

Huszonöt éve fújja a sípot a veszprémi páros!

img_5540-k

Huszonöt éves játékvezetői pályafutása elismeréseként serleget, a decemberi női Európa-bajnokságon való részvételért emlékplakettet vehetett át Horváth Péter és Marton Balázs.

 

Legyél Te is Játékvezető!

2016.11.13.-án ismét alapfokú kézilabda játékvezetői tanfolyam indult Veszprém megyében 15 fő részvételével.

Legyél Te is Játékvezető!

A Veszprém Megyei Kézilabda Szövetség Játékvezetői Bizottsága alapfokú játékvezetői tanfolyamot indít. Várjuk minden jelenlegi vagy korábbi kézilabdázó, vagy a sportágat kedvelő jelentkezését, akik a jövőben játékvezetőként szeretnének a mérkőzéseken közreműködni.

Nyitó előadás: 2016. November.13.-án 09:00-12:00-ig

(részletek a játékvezető tanfolyam menüpontra kattintva)

 

Október a MELLRÁK ELLENI KÜZDELEM RÓZSASZÍNBE öltözött hónapja.

14724543_1142143819207511_5147626105420703189_n
Úrkút SK Női Kézilabda csapata is csatlakozott ehhez és igyekszik a betegség megelőzésének fontosságára felhívni a környezete a figyelmét.
Vegyél részt szűrővizsgálatokon és végezz rendszeresen önvizsgálatot!

 

Veszprémi  játékvezetők a női Eb-n

img_1143

Az Európai Kézilabda Szövetség nyilvánosságra hozta a decemberi svédországi női Európa-bajnokságon közreműködő játékvezetők listáját. Az EHF döntése értelmében a tornán ott lesz a magyar Horváth Péter-Marton Balázs kettős is. 

Legyél TE is Játékvezető!

Bővebben a játékvezető tanfolyamra kattintva

 

 Jótékonysági Gálaest:

vvhhfe-plakata0-mod2 

Eredmények:

A bajnoki szezonban az érdeklődők folyamatosan végig kísérhetik a végeredményeket a honlapunkon. Ehhez csak azt kellett tenni, hogy a „Bajnokságok” menüpontban ezen versenyekre rákeresve, az adott mérkőzést felhozva szemmel kövesse az érdeklődő.

???????????????????????????????

Veszprém Megyei Bajnokság

A VMKSZ Elnöksége által elfogadott megyei női és férfi bajnokság versenykiírását követő szeptemberi időpontegyeztető után elindult az új bajnoki szezon a megyei bajnokságban. Továbbra is Veszprém megye gesztorálásával neveztek a két nemben Somogy, Fejér, Vas és Tolna megyéből is még felnőtt csapatok. Így 13 férfi és 8 női csapat vesz részt a Veszprém megyei felnőtt bajnokság 2016-17. évi küzdelmeiben.

A „Versenykiírás”  a dokumentumtár menüpontból letölthető!

 

image003

Kedves sportágunkat szerető érdeklődők, tisztelt sportszakemberek, sportbarátaink!

Örömmel informálunk arról, hogy megjelent “A kézilabdázás szabályai” című kiadvány, mely már tartalmazza a 2016. július 1-jével életbe lépett szabályváltozásokat, IHF, EHF és MKSZ JAB állásfoglalásokkal, magyarázatokkal kiegészítve.

A 117 oldalas tájékoztató teljeskörű információval szolgál mindenkinek, aki a kézilabda sportág érvényes szabályai iránt érdeklődik.

A kiadvány megvásárolható az MKSZ Kézishopban (Budapest VIII. kerület, Könyves Kálmán krt. 76.) 1500 forintos egységáron és megrendelhető online. 

http://www.kezilabdaszeretlek.hu/webshop/ks1600223-a-kezilabdazas-jatekszabalyai-2016